Ghid turistik, organizator de evenimente, excursii, tabere, team-building

Casa Rustica Mada
& Tourist Guide in HD

Chemarea Strabunilor

Excursie off-road 5-6 ore in zona Mada-Setres- Balsa, cost:150lei/persoana (minim3persoane!)

Chemarea Strabunilor: 4x4 pe urmele Dacilor

Pe meleaguri sacre, condusi pe drumurile antice ale stramosilor prin superbe paduri umplute de murmurul copacilor, simfonia pasarilor si susurul apelor cristaline, echipa noastra va duce la ruinele asezarilor si cetatilor ascunse in inima muntilor, in locuri de vis, munti sacri pe urmele razboinicilor si preotilor Daci de odinioara...

Data excursiei:  la cerere, saptamanal

Ruta: cel putin 2 zile aventuroase
De la baza noastra, Casa Rustica Mada, din Geoagiu-Bai sau Orastie, echipa va transporta pe drumuri montane la ruinele asezarilor si cetatilor dacice din Muntii Orastiei cu opriri dese pentru fotografii si filmari, prezentarea ruinelor, vestigiilor si panoramelor de pe traseu.
Ziua 1: Tumulii de la Beriu – capitala lui Burebista (Cetatuia Costesti) – cetatea razboinicilor (Blidaru) – cetatea Piatra Rosie (bonus daca ramane destul timp!) – intoarcere la locul de cazare.
Ziua 2: superba panorama de pe dealul Prisaca si ruinele de pe culme – pe drumurile stramosilor  (cai de acces, drumuri, legendele zonei prezentate in mers) – Templele sacre, fortificatia, atelierele de la Sarmizegetusa Regia – Schitul Magureni de sub Godeanu (daca ne permite timpul) – intoarcere la locul de cazare.
Ziua 3:  drum aventuros si frumos catre ruinele templelor de pe culmile Rudele, Meleia – pauza de reculegere pe varful Godeanu – coborare pe langa Schitul Magureni – intoarcere la baza

Echipa si masinile: soferi cu experienta in off-road cu masini pregatite pentru aventuri mult mai extreme decat acest tur, comunicand permanent prin statii CB prin care se face si prezentarea in mers a locatiilor si punctelor de interes de catre ghid. Prezentarea locatiilor, vestigiilor, ruinelor o face un ghid turistic, profesor de istorie sau arheolog ( in functie de componenta grupului) pe limbile romana, engleza, germana sau maghiara.

Pretul: va rugam sa ne contactati direct pentru a va oferi pretul corect in functie de componenta si marimea grupului dvs. si gradul de dificultate al traseului ales ( usor-mediu sau greu).

 

Persoana de contact: Arpad Toszo
e-mail: showmastertm@gmail.com, www.showmastertm.ro, pe facebook in mesaj privat sau telefonic la: 0720809964.