Ghid turistik, organizator de evenimente, excursii, tabere, team-building

Casa Rustica Mada
& Tourist Guide in HD

Evul Mediu

Excursie off-road 5-6 ore in zona Mada-Setres- Balsa, cost:150lei/persoana (minim3persoane!)

Evul Mediu: 4x4 spre ruine, biserici cetati si castele din Evul Mediu

Pe drumuri de mult uitate serpuind prin munti si vai, pe urmele regilor si cavaleri neinfricati ce se duelau, vanau si luptau aici, trecand prin rauri, urcand pe crestele muntilor si coborand in superbe vai pana la lengendara cetate al Mesterului Manole, castelul cu emblema corbilor, biserici seculare si conace in ruina....

Data excursiei: la cerere, saptamanal

Escursia: 1 zi
Cu plecare de la Casa Rustica Mada, din Geoagiu-Bai sau Orastie, pe drumuri montane cu treceri prin rau, urcusuri pe bolovani pana pe crestele muntilor cu superbe panorame, vizitam ruinele constructiilor medievale ascunse, biserici (Sacaramb, Rapoltu Mare, Chimindia, Geoagiu) si conace seculare (Rapoltu Mare), cetatea devei, castelul din Hunedoara, cetatea si bisericile Orastiei intorcandu-ne la locul de cazare sau pornire.

Echipa si masinile: soferi cu experienta in off-road cu masini pregatite pentru aventuri mult mai extreme decat acest tur, comunicand permanent prin statii CB prin care se face si prezentarea in mers a locatiilor si punctelor de interes de catre ghid. Prezentarea locatiilor, vestigiilor, ruinelor o face un ghid turistic, profesor de istorie sau arheolog ( in functie de componenta grupului) pe limbile romana, engleza, germana sau maghiara.

Pretul: va rugam sa ne contactati direct pentru a va oferi pretul corect in functie de componenta si marimea grupului dvs. si gradul de dificultate al traseului ales ( usor-mediu sau greu).

Persoana de contact: Arpad Toszo
e-mail: showmastertm@gmail.com, www.showmastertm.ro, pe facebook in mesaj privat sau telefonic la: 0720809964.