Ghid turistik, organizator de evenimente, excursii, tabere, team-building

Casa Rustica Mada
& Tourist Guide in HD

Excursie off-road

Excursie off-road 5-6 ore in zona Mada-Setres- Balsa, cost:150lei/persoana (minim3persoane!)

Excursie off-road 5-6 ore in zona Mada-Setres-Balsa, cost:150lei/persoana (minim3persoane!)

A)  Locatia:
La aprox.25km de Orastie, accesul catre Casa Rustica din Mada se face de pe    drumul asfaltat ce duce din Orastie prin Gelmar-Geoagiu spre Balsa pana inainte de Bozes, de unde continua pe drum neasfaltat dar bine intretinut, practicabil cu orice tip de auto cam 5 km pana in parcarea de la Casa Rustica. Indicatii mai exacte va trimitem la cerere in format foto sau video pas-cu-pas.

B)  Ruta:
Plecare de la Casa Rustica Mada, de la intrarea sudica in Cheile Madei (Mazii) spre Stauini pe drumuri forestiere, rauri, poteci montane pana pe platoul de sub Setres, langa stana, facem o pauza la fantana veche, apoi spre limita dintre Sacaramb-Varmaga vizitam ruinele vechiului zid terezian de unde ne intoarcem spre Mada pe drumurile Rogoazei pana in parcarea de la Casa Rustica Mada unde ne asteapta o masa traditionala.

C)  Echipament/imbracaminte:
Nu aveti nevoie de echipamente speciale doar bocanci sau cizme in functie de vreme si imbracaminte adecvata pentru drumetii montane. Preferabil pantaloni lungi chiar daca este cald sa va protejeze de vegetatia din zona. Recipient pentru apa. Aparat foto sau camera video dupa plac.

D)  Prezentarea aventurii si cunoasterea participantilor:
Pentru participantii deja cazati la Casa Rustica Mada are loc seara, inaintea zilei programate, pentru ceilalti la o cafea/ceai, inainte de plecare. Va prezentam echipa, masinile, facem cunostinta cu ceilalti membri din grup, ne impartim cate 4, max.5 persoane in fiecare masina si se semneaza o declaratie de consimtamant dupa ce va facem instructajul prin care va exprimati acordul cu privire la participare, faptul ca instructajul a fost facut si ca in cazul unei intamplari nefericite noi nu ne asumam nicio vina.Se pregatesc echipamentele/bagajele (doar minim de bagaj, fiind vorba de cateva ore!), se umple recipientele de apa potabila, ne imbarcam in masini si plecam la drum.

E)  Durata si tipul traseului:
Durata este 5-6 ore in functie de vreme si numarul opririlor facute (poze, video, pauza..) Pot fi oricate opriri dupa cum stabileste grupul pentru poze sau clipuri in afara celor programate pentru prezentarea zonei si vestigiilor de pe traseu.
Tipul traseului: usor-mediu , off-road montan.

F)  Descrierea excursiei/detalii:         

Excursia se va efectua cu o masini de teren Suzuki Samurai, Nissan Patrol, Nissan Terrano, Opel frontera, Toyota Land Cruiser in functie de starea drumurilor pe traseu si numarul de participanti, iar numarul maxim este de 4 persoane intr-o masina. Traseul este pe un teren accidentat, cu multe provocari, treceri prin rauri, probabile trolari si altele.

Plecarea se face pe la orele 9 -10 dimineata (ora va fi stabilita atunci cand facem programarea) de la baza noastra de la Casa Rustica Mada ( avetii indicatii de orientare mai sus). Ne urcam in masini, pornim pe un drum forestier. Pe parcursul drumului vom face cate opriri doriti pentru poze si videoclipuri. Ajunsi la jumatatea drumului, pe creasta de langa Setres, ne relaxam admirand superba priveliste, dupa atata aventura luam o pauza. De aici, dupa ce ne-am odihnit si eventual intariti cu o palinca sau vin de casa, ne indreptam spre baza pe un drum diferit, continuindu-ne aventura montana. Incheiem traseul la Casa Rustica Mada cu o masa traditionala cu 2 feluri principale si desert, cu paine de casa proaspat scoasa din cuptor dupa care incheiem evenimentul cu o strangere de mana si cu speranta ca experienta traita v-a placut si ca o sa ne recomandati prietenilor dvs.

Mentiune: prezentarea locurilor si a vestigiilor, comunicarea cu participantii la excursie se face in limbile engleza, germana, maghiara sau romana dupa caz sau de comun acord. Echipa noastra este formata din soferi cu experienta in concursurile off-road, ghid profesionist sau profesori de istorie/arheologie care va prezinta obiectivele de pe traseu si istoria zonei. Masinile sunt pregatite pentru teren si conditii mai grele decat cele intalnite pe traseu cu dvs.

 

Pentru intrebari si rezervari ne puteti contacta pe mail: casarusticamada@gmail.com sau showmastertm@gmail.com, telefonic la nr. 0040-720809964.

Mai multe oferte si informatii gasiti pe pagina noastra: www . showmastertm . ro sau pe  youtube si pe facebook (linkuri de pe pagina noastra direct pe conturile de facebook si video info pe youtube!